Idrotts-, motions- & arbetsskador

Jag hjälper dig att rehabiliteras

Rehabansvarig sen 2016 för nya Allsvenska laget i fotboll IFK Värnamo. Jag anlitas även av ett flertal idrottsföreningar för akuta skador, förebyggande råd och träning samt rehabiliterande behandling. Ring mig samma dag som du får skadan och rådfråga. Behandling får du 24-48 timmar senare då kroppen själv har påbörjat sin läkning. Jag påskyndar läkningen med laser och ultraljud som gör att du "kanske" kan vara med i nästa match. Resultatet är att du skall kunna genomföra en riktig träning innan matchdag, då vet du att skadan håller. Jag anlitas även av elit- och vardagsmotionärer för professionell rörelseanalys av muskler, akuta, förebyggande och rehabiliterande behandlingar. Vid behov hjälp med kontakt till Läkare för fotbollsspelare

Jag är medlem av Svensk Idrottsmedicinsk Förening.

Arbetsskador - Företagsfriskvård

Behandling som förebyggande friskvård.

Jag är anlitad av företag som ser fördelar med förebyggande behandling. En professionell rörelseanalys av muskler där vi ofta hittar orsaken till dina problem. En rundsmörjning några gånger om året håller kroppens leder smörjda och bidrar till minskade sjukskrivningar för arbetsskador i bl.a. rygg och nacke. Jag formgjuter även inlägg till arbetsskor. Betonggolv 8 timmar/dag kräver rätt uppbyggnad under fötterna. Allt är förebyggande friskvård och avdragsgillt för företaget.

Som arbetsgivare får du ge din personal fri massage som rehablitering eller förebyggande behandling i syfte att den anställde skall kunna fortsätta förvärvsarbeta.

* Korttids sjukfrånvaro minskar
* Arbetseffektiviteten ökar
* Arbetsmotivationen ökar
* Arbetsglädjen kommer tillbaka

Ur företagsperspektiv är det lönsamt att erbjuda Friskvård. Människor som mår bra arbetar också bra. Erbjud dina anställda friskvård, det är bevisat ett effektivt sätt att öka hälsan. Friska företag blomstrar mest. RING för mer information!

Adress
Grangatan 5
333 32 Smålandsstenar

Öppettider

mån - fre: 08:00 - 17:00
lör - sön: stängt

RS Friskvård